Solna

För ca 20 år sedan tog jag min Naprapatexamen i Stockholm och gjorde min legitimationspraktik inom idrottsskador i huvudsak vilket alltid legat mig varmt om hjärtat.

Startade sedan tillsammans med mina kollegor Naprapatgruppen08 där vi funnits i flera stadsdelar för att nå ut till ett bredare område där jag under 20 år verkat på Söderkliniken men nu sedan i höstas öppnat upp i Gamla Råsunda. 

Jag har på senare år fördjupat mig mer o mer inom kvinnohälsa och vad våra hormoner gör med oss under klimakteriet, dvs från förklimakteriet till menopaus och dess koppling till våra muskler och leder och det är där vi möter Er när ni söker för diffusa smärtor som inte försvinner.

Jag arbetar givetvis  med smärta och stelhet från hela rörelseapparaten och inte bara kvinnor i klimakteriet utan även fotbolls kids med onda hälar o schlatter, kontorsarbetande med musarmar och akuta nackspärrar/ ryggskott.

De försäkringsbolag och friskvårdsportaler som är kopplade till Solna Kliniken är följande:
Karin Albinder Monteil
LEG. NAPRAPAThttps://www.facebook.com/naprapatgruppen08solna/
https://www.instagram.com/naprapatgruppen08solna

Boka nu

Vad våra kunder säger

Karin is a magical creature sent from the heavens to help heal all our achy bodies. I’ve been going to her for several years for various problems and not only is she extremely knowledgeable but she’s extremely good, kind and compassionate. I highly recommend her

Linda Mutawi

Rekommenderar starkt naprapat Karin Albinder Monteli. Karins har ett exceptionellt  proffsigt bemötande och är en mycket kompetent och vänlig naprapat som genuint intresserar och bryr sig och tar sig tid att lyssna.  Karin är den mest kunniga och och nogrannaste naprapat jag har varit till, hon kan mycket om kroppen, skador och träning. Karin har även mycket god hand med ungdomar, sonen 15 år som blev behandlad för första gången av naprapat tyckte att Karin var grym och han kände sig helt bekväm i situationen att  stå i bara kalsonger,  det är helt tack vare Karins sätt att vara.
Lokalen i Filmstaden i gamla Råsunda är dessutom mycket trevlig, fräsch och det är en rolig och härlig känsla att få behandling i Nils Poppes gamla log!

Ulrika Bergman

Karin är kunnig och med hjälp av olika metoder får hon mig att må mycket bättre och bli av med smärta och spänningar.  Hon ger ockdå råd och rekommendationer för att undvika upprepningar. Jag har gått hos Karin i flera år och fortsätter med det när hon nu flyttat till Solna även om det blir lite längre att resa.

Christina Grenabo